Hårdkogte æg
Piskefløde pisket til flødeskum
Frugtfarve (rød og blå fungerer bedst)
Skål
Vælg en skål der er så stor, at dine æg kan ligge ved siden af hinanden uden at røre hinanden eller kanten på skålen.
Kom flødeskum i skålen. Jeg brugte en skål med en diameter på 20 cm og skum af 1/4 L piskefløde, det passede rigtig fint til mine 6 æg.
Dryp frugtfarve henover piskefløden og brug en gaffel eller lignende til at trækker farven rundt i overfladen, så hele overfladen er dækket af farve.
Rul dine håndkogte æg i flødeskummet og farven. Sørg for, at hele ægget er dækket af farvet flødeskum.
Sæt skålen med æggene i køleskabet, mine æg stod i 1 time, men tror sagtens man kan nøjes med 30 minutter.
Tag æggene op, skyl flødeskummet af og tør æggene tørre.
Nu har du fine farvede æg, lige klar til frokostbordet.